Gebakjes

Moelleux

Moelleux met Belgische Chocolade
Moelleux met Belgische Chocolade

Om haar heerlijke desserten te bereiden, neemt La Laitière haar tijd om de allerbeste chocolade uit te kiezen … en dat is Belgische chocolade!

Ontdek de Moelleux van La Laitière, een traditioneel recept met Belgische Chocolade en een vloeibaar hart die in België wordt voorbereid en die alle fijnproevers in vervoering brengt.

Moelleux met Speculoos
Moelleux met Speculoos

Ontdek de Moelleux van La Laitière, een traditioneel recept met Speculoos en een vloeibaar hart die in België wordt voorbereid en die alle fijnproevers in vervoering brengt.

Amandelgebakje met peer

Amandelgebakje met peer
Amandelgebakje met peer

Geniet samen lekker van een gulle clafoutis zoals enkel La Laitière die kan maken: smaakvolle peren, amandelen en hoogkwalitatieve ingrediënten (volle melk, verse eieren, room) worden langzaam in de oven goudbruin en krijgen zo hun smeuïge, unieke textuur die smelt op de tong.
Verras uzelf en warm het amandelgebakje met peer enkele minuten op in de oven. Smakelijk!

Clafoutis

Met abrikoos
Met abrikoos

Geniet samen lekker van een gulle clafoutis zoals enkel La Laitière die kan maken: smaakvolle abrikozen en hoogkwalitatieve ingrediënten (volle melk, verse eieren, room) worden langzaam in de oven goudbruin en krijgen zo hun smeuïge, unieke textuur die smelt op de tong.
Verras uzelf en warm de clafoutis met abrikoos enkele minuten op in de oven. Smakelijk!

Met kers
Met kers

Geniet samen lekker van een gulle clafoutis zoals enkel La Laitière die kan maken: smaakvolle kersen en hoogkwalitatieve ingrediënten (volle melk, verse eieren, room) worden langzaam in de oven goudbruin en krijgen zo hun smeuïge, unieke textuur die smelt op de tong.
Verras uzelf en warm de clafoutis met kers enkele minuten op in de oven. Smakelijk!

Met appel, à la ‘Tatin’
Met appel, à la ‘Tatin’

Geniet samen lekker van een gulle clafoutis zoals enkel La Laitière die kan maken: zorgvuldig gekarameliseerde appelen en hoogkwalitatieve ingrediënten (volle melk, verse eieren, room) worden langzaam in de oven goudbruin en krijgen zo hun smeuïge, unieke textuur die smelt op de tong.
Verras uzelf en warm de clafoutis met appel enkele minuten op in de oven. Smakelijk!

Profiteroles

Chocolade
Chocolade

Geniet samen lekker van smaakvolle profiteroles zoals enkel La Laitière die kan maken: verse soesjes garen langzaam in de oven, worden gevuld met een smeuïge dessertcrème met vanillesmaak, en vervolgens omhuld met een gulle chocoladesaus.