Nieuws

Ontdek de nieuwe biologische yoghurts in glazen potjes van La Laitière ! 9 oktober 2019

Sinds het begin, laat La Laitière ons meegenieten van haar authentieke en gastronomische recepten. Het was dan ook slechts een kwestie van tijd vooraleer ze haar hele hart en knowhow richtte op het ontwikkelen van een aanbod biologische yoghurts.

La Laitière Bio is vooral een verhaal van echte passie: een samenwerking tussen La Laitière en boeren die werken volgens de regels van de biologische landbouw. La Laitière haalt haar biologische melk uitsluitend bij gecertificeerde Franse boerderijen die ze zelf heeft uitgekozen. Zo garandeert ze het gebruik van biologische melk van koeien die in vrijheid zijn grootgebracht en gevoed met biologisch voedsel.

Daarnaast is La Laitière Bio ook een verhaal van puur genot! Geleid door haar talent en vrijgevigheid bereidt La Laitière haar Bio-recepten geduldig voor, waarbij ze de beste ingrediënten uitkiest: natuurlijke vanille of een compote van biologische bosbessen om de frisheid van haar yoghurt te benadrukken …

Na de bereiding, bewaart La Laitière deze heerlijke smaaksensaties in kleine glazen potjes. En bovendien zijn de verpakkingen van de nieuwe Bio La Laitière-lijn 100% recycleerbaar.