Onze recepten en tips

Sta net als La Laitière met liefde in de keuken, en test onze recepten en tips!

Terug naar recepten

Crumble van peer, chocolade en hazelnoten

  • Kleine potjes crème van zwarte chocolade van La Laitière - 2

  • Peer - 1

  • Bloem - 50 gr

  • Hazelnoten - 25 gr

  • Ongezouten boter - 30 gr

  • Bruine suiker - 25 gr

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Stap 2

Hak de hazelnoten fijn en snijd de boter in kleine blokjes.

Étape 3

Meng de bloem, de gehakte hazelnoten, de blokjes boter en de bruine suiker tot een grof mengsel.

Stap 4

Bekleed een bakplaat met bakpapier en giet het crumbledeeg op het bakpapier.

Stap 5

Laat dit 10 minuten bakken in de oven.

Stap 6

Schil de peren en snijd ze in kleine blokjes.

Stap 7

Meng deze met de kleine potjes crème van zwarte chocolade van La Laitière.

Stap 8

Giet het mengsel in twee glaasjes en verdeel de crumble over de glaasjes.

Zet de glaasjes in de koelkast tot u ze opdient.

Smakelijk!

Deel dit recept

Print dit recept


Nos recettes et astuces

Comme La Laitière, mettez du cœur dans votre cuisine et testez nos recettes et DIY !

image

Crumble van peer, chocolade en hazelnoten



Kleine potjes crème van zwarte chocolade van La Laitière - 2

Peer - 1

Bloem - 50 gr

Hazelnoten - 25 gr

Ongezouten boter - 30 gr

Bruine suiker - 25 gr

personnes

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Stap 2

Hak de hazelnoten fijn en snijd de boter in kleine blokjes.

Étape 3

Meng de bloem, de gehakte hazelnoten, de blokjes boter en de bruine suiker tot een grof mengsel.

Stap 4

Bekleed een bakplaat met bakpapier en giet het crumbledeeg op het bakpapier.

Stap 5

Laat dit 10 minuten bakken in de oven.

Stap 6

Schil de peren en snijd ze in kleine blokjes.

Stap 7

Meng deze met de kleine potjes crème van zwarte chocolade van La Laitière.

Stap 8

Giet het mengsel in twee glaasjes en verdeel de crumble over de glaasjes.

Zet de glaasjes in de koelkast tot u ze opdient.