Onze recepten en tips

Sta net als La Laitière met liefde in de keuken, en test onze recepten en tips!

Terug naar recepten

Moelleux van pure chocolade

  • eieren - 4

  • zwarte banketbakkerschocolade - 200 g

  • kleine potjes crème van zwarte chocolade van La Laitière - 2

  • bloem - 3 soeplepels

3 Personen

15 min. voorbereiding
15 min. gaartijd

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 2

Smelt de chocolade in de microgolfoven of au bain-marie (1,5 min op 500 watt met een beetje water).

Stap 3

Giet de kleine potjes crème van La Laitière in een kom, meng ze goed tot de crème glad is, zonder klonters.

Stap 4

Voeg er de vier eieren en bloem bij, en meng tot het deeg glad is.

Stap 5

Giet er de gesmolten chocolade bij en klop het geheel op.

Stap 6

Vet een vorm in met boter of bestuif hem met bloem en giet het deeg erin. Laat de moelleuxs 9 tot 12 minuten bakken in de oven.

Stap 7

Laat de taart even afkoelen voor u hem uit de vorm haalt.

Tip: controleer na 10 minuten bakken even of de taart gaar is door er met een mespunt in te prikken. Hangt

Smakelijk!

Deel dit recept

Print dit recept


Nos recettes et astuces

Comme La Laitière, mettez du cœur dans votre cuisine et testez nos recettes et DIY !

image

Moelleux van pure chocolade



eieren - 4

zwarte banketbakkerschocolade - 200 g

kleine potjes crème van zwarte chocolade van La Laitière - 2

bloem - 3 soeplepels

3 personnes
15 min. voorbereiding
15 min. gaartijd

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 2

Smelt de chocolade in de microgolfoven of au bain-marie (1,5 min op 500 watt met een beetje water).

Stap 3

Giet de kleine potjes crème van La Laitière in een kom, meng ze goed tot de crème glad is, zonder klonters.

Stap 4

Voeg er de vier eieren en bloem bij, en meng tot het deeg glad is.

Stap 5

Giet er de gesmolten chocolade bij en klop het geheel op.

Stap 6

Vet een vorm in met boter of bestuif hem met bloem en giet het deeg erin. Laat de moelleuxs 9 tot 12 minuten bakken in de oven.

Stap 7

Laat de taart even afkoelen voor u hem uit de vorm haalt.

Tip: controleer na 10 minuten bakken even of de taart gaar is door er met een mespunt in te prikken. Hangt